Welkom in de speel-o-theek!

Door: Ab Jenema

IJMOND - De Hartekamp Groep heeft twee speel-o-theken, één in Heemskerk en één in Heemstede. In de speel-o-theken worden allerlei materialen uitgeleend zoals gezelschapsspellen, speelgoed, muziekinstrumenten, speel en leer materiaal en knutselspullen. Het lenen van spullen past bij de gedachte dat het delen van spullen goed is in het kader van duurzaamheid.

In de speel-o-theken werken vrijwilligers, soms samen met cliënten. Het is leuk en afwisselend vrijwilligerswerk.  Op dit moment hebben we plaats voor een aantal enthousiaste vrijwilligers. Hebt u een dagdeel per week tijd om in één van de speel-o-theken te komen werken? Informeer dan naar de mogelijkheden! U kunt contact opnemen met spot@dehartekampgroep.nl.

Wanneer u geen vrijwilliger wilt worden maar wel interesse hebt in een lidmaatschap kunt u een mailtje sturen. Een lidmaatschap is er al vanaf 12,75 (tot 1 januari 2018).

Op de website van de Hartekamp Groep vindt u meer informatie over de speel-o-theek, www.dehartekampgroep.nl

 

Lenen bij de speel-o-theek t  heeft veel voordelen: het is goed voor het milieu, je kunt veel afwisselen, het is goedkoper dan alles zelf aanschaffen. Wanneer de kinderen of kleinkinderen uitgekeken zijn op het spelmateriaal kan het worden terug gebracht en iets anders worden geleend.  Minder spullen om op te ruimen thuis dus!

In de speel-o-theken kan iedereen lid worden om materialen te lenen.  Opa’s en oma’s, ouders, kinderdagcentra, scholen,  iedereen is welkom. Ook voor bijvoorbeeld een huisarts of tandarts kan een abonnement op de speel-o-theek een uitkomst zijn voor de wachtkamer!

 

Tot ziens in de speel-o-theek!

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl