Welzijn op recept

Door: Ab Jenema

IJMOND - Waarvoor kun je bij Welzijn Op recept terecht?
Soms zit het even niet mee. Bij verlies, ziekte, ontslag of een andere ingrijpende gebeurtenis kan het moeilijk zijn om zelf weer een goede draai aan het leven te geven. Of zit je gewoon niet goed in je vel zonder dat daar direct een medische verklaring voor te vinden is. Dat kan gevolgen hebben voor je dagelijks leven en welbevinden. Je wilt er wel iets aan doen maar weet niet goed hoe. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt om verder te gaan.

De Welzijnscoach helpt je op weg!
Samen met jou kijkt de coach waar de schoen wringt en welke oplossingen bij je passen. De Welzijnscoach van Stichting Welzijn Beverwijk kan je ondersteunen om de eerste stap te zetten bij bijvoorbeeld:

·         Het uitbreiden van sociale contacten;

·         Het verminderen van eenzaamheid;

·         Het zoeken en vinden van passende activiteiten;

·         Het zoeken en vinden van passend vrijwilligerswerk.

Een goed gesprek, een goed begin
In het kennismakingsgesprek kijk je samen met de Welzijnscoach naar wat je in jouw dagelijks leven zelf kunt doen om te zorgen dat je je beter voelt. Misschien zie je ertegenop om zelf ergens naartoe te gaan of vind je het moeilijk om contacten te leggen. In dat geval geeft de Welzijnscoach je een steuntje in de rug door bijvoorbeeld met jou samen te gaan kijken bij de activiteit.

Meer weten of een afspraak maken?
Jouw huisarts, praktijkondersteuner of assistente kan je adviseren om mee te doen, of je kunt zelf aangeven dat je interesse hebt voor Welzijn Op recept.

De gesprekken met de Welzijnscoach zijn gratis.

Neem contact op met jouw huisartsenpraktijk of direct met de Welzijnscoach van Stichting Welzijn Beverwijk per telefoon: 06 33589330 of email: [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing