Wendy Moore in Cafe Camille

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Met een uniek stemgeluid, oprechte teksten en een krachtige sound heeft pop-rock singer-songwriter Wendy Moore het afgelopen jaar haar carrière in rap tempo opgebouwd. , Wendy's muziek biedt een toevluchtsoord voor dromers. Haar liedjes gaan over herkenbare thema's zoals dromen, hoop, verdriet en het overwinnen van persoonlijke grenzen. Haar muziek is een mix van brede muzikale invloeden, van Avril Lavigne en Shawn Mendes tot bands als 5 Seconds Of Summer en Paramore .

Haar debuut-EP 'Dawn After Dusk', uitgebracht in de zomer van 2023, bevatte de singles 'IDK How To Be Fun', 'BEAST' en 'Ribs Are Cages', die op meerdere editorial afspeellijsten belandden en airplay kregen op o.a NPO2, Veronica en 3FM-radio.

Wendy is erg actief op haar socials en heeft meer dan 50.000 volgers op TikTok en 323.500+ views op YouTube. Haar videoclip is afgespeeld op XITE. Wendy speelt liveshows door heel Nederland met haar band bij zalen zoals Q-factory, De Duycker, Voorprogramma Inge Lamboo, MainStage Pride at the beach, Pride Alkmaar, en Pride Almere. 

Zondag 3 december aanvang 15:00 uur toegang gratis

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing