Werkplein IJmond verhuist naar Stationsplein

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Nu samenwerkingspartner UWV het Werkplein IJmond per 17 september heeft verlaten, gaat de vestiging van het Werkplein, Kennemerhof 1 per 8 november 2012 definitief dicht. Inwoners van de IJmond die een afspraak willen maken voor ondersteuning bij het vinden van werk kunnen vanaf maandag 12 november op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur terecht op de nieuwe locatie van het Werkplein IJmond op het Stationsplein in Beverwijk. Op deze locatie is de dienstverlening optimaal gecentreerd.

De gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen proberen de dienstverlening en bereikbaarheid in de week van de verhuizing (week 45) zo optimaal mogelijk te houden, maar enige overlast is onvermijdelijk. De nieuwe locatie is vanaf 12 november telefonisch te bereiken via 0251-279000. Het postadres is Postbus 462, 1940 AL Beverwijk en het bezoekadres is Stationsplein 48a in Beverwijk. Inwoners van de IJmond die zich als werkzoekende willen laten registreren moeten zich daarvoor digitaal inschrijven op www.werk.nl. Inschrijving op www.werk.nl is een voorwaarde om voor een uitkering in aanmerking te komen.

Het Werkplein is een samenwerkingsverband tussen de IJmondgemeenten en het UWV om geïntegreerde dienstverlening aan uitkeringsgerechtigden, werkzoekenden en werkgevers te leveren. Op het Werkplein konden inwoners van de IJmond terecht voor hulp en uitleg van werkcoaches en arbeidsdeskundigen bij het vinden van werk. De bezuinigingen bij het UWV hebben gevolgen voor de geïntegreerde dienstverlening van het Werkplein IJmond. Recent is het UWV vertrokken uit Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing