Werkzaamheden Velsertunnel komende week

Door: Ab Jenema

REGIO - De volgende werkzaamheden gaan plaats vinden. Weekend 26/2 tot 29/2: één buis afgesloten

Vanaf vrijdagavond 26 februari 20 uur is de Velsertunnel in de richting IJmuiden/Haarlem gesloten, dan verwijderen we asbest in de tunnelmonden. De tunnel blijft in die richting het hele weekend dicht, ook overdag. Verkeer richting Beverwijk kan door de tunnel heen, verkeer naar IJmuiden/Haarlem rijdt via de calamiteitenbogen en de A9/Wijkertunnel. Maandagochtend 05 uur is de tunnel weer open.

 

Doordeweekse nachten: A9 omgeleid over A22

Van dinsdag 1 maart (20 uur) tot donderdag 3 maart (05 uur) wordt het verkeer dat gebruik wil maken van de Wijkertunnel/A9 omgeleid naar de Velsertunnel/A22. Dit staat los van de renovatie en heeft als reden de vervanging van hoogspanningskabels.

 

Weekend 4/3 tot 7/3: één buis afgesloten

Vanaf vrijdagavond 19 februari 20 uur is de Velsertunnel in de richting IJmuiden/Haarlem gesloten, dan verwijderen we asbest in de tunnelmonden. De tunnel blijft in die richting het hele weekend dicht, ook overdag. Verkeer richting Beverwijk kan door de tunnel heen, verkeer naar IJmuiden/Haarlem rijdt via de calamiteitenbogen en de A9/Wijkertunnel. Maandagochtend 05 uur is de tunnel weer open.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing