Wethouder Erol speelt panna knock-out

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Vanmiddag om 16:15 uur heeft wethouder Haydar Erol (sport) het startsein gegeven voor een bijzonder evenement aan de Olieslagerslaan. De wethouder deed dit door een partijtje panna te spelen tegen Zohair Arbib van Panna Knock Out.  

De PannAcademy organiseerde deze buurtactiviteit samen met de straatvoetbalhelden Zohair Arbib en Ufuk Ulker. Onder de noemer Laureus PannAcademy bieden Laureus Nederland en Sportservice Nederland jongeren de mogelijkheid zich te ontwikkelen. De helden van Panna Knock Out krijgen een steuntje in de rug om zich te ontwikkelen tot coach in hun eigen buurt. Ze bieden een voetbalschool aan waarin hun buurtgenoten wekelijks kunnen voetballen en kansen aangeboden krijgen om hun schoolprestaties en gedrag te verbeteren. Hiertoe worden workshops aangeboden, organiseren ze tezamen een activiteit voor de buurt en ontvangen ze persoonlijke begeleiding.

In Beverwijk zijn Zohair Arbib en Ufuk Ulker de helden van Panna KO. Elke maandagavond staan ze op de Olieslagerslaan om hun trucs te leren aan de vele deelnemers uit de buurt. Vandaag organiseerden se met Panna Knock Out en de deelnemers van hun voetbalschool de eerste buurtactiviteit. Op het programma stonden naast een pannatoernooi ook clinics, demonstraties en shows van de beste straatvoetballers ter wereld, een workshops zelfverdediging voor de deelnemers van de PannAcademy, optredens van lokale DJ's en activiteiten voor de kleinsten met straatspelen en een springkasteel.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing