Wethouder Schoorl opent de cultuurmarkt Heel Heemskerk Rockt ‘n Rollt

Door: Jan Pronk

IJMOND - Zaterdag 16 juni opent wethouder Aad Schoorl de cultuurmarkt Heel Heemskerk Rockt ’n Rollt om 11.55 uur op Podium Nielenplein. 
Wethouder Schoorl geeft het startsein van een middag en avond vol met optredens op vier podia met zang, dans, muziek én een rock and roll modeshow verzorgd door Goed voor Elkaar. Rondom de Dorpskerk is een kunst- en boekenmarkt, er is een vintagemarkt op de Maerten van Heemskerkstraat, en het centrum zal zich langzaam vullen met meer dan 60 oldtimers. 

Na de opening van wethouder Schoorl geeft het Tata Steel Leerlingen- en Opleidingsorkest om 12.00 uur de aftrap op Podium Nielenplein. Bij De Jansheeren speelt de Australische band Louis King drie acts. De leerlingen van het Cultuurhuis staan op het podium op het Malthezerplein. De Heemskerkse rockabilly band Barnbees sluit om 20.30 uur de dag swingend af op Podium Cheers. 

Cultuurhuis-actie – 10% korting op het lesgeld

Het Cultuurhuis pakt uit op het Malthezerplein bij De Jansheeren. Leerlingen laten op het podium horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. In de Talenttent zijn gratis workshops muziek, theater en sieraden maken. En haal die oude tasjes van de zolder, want de hele middag kun je ze pimpen!

Iedereen die wil, kan een instrument uitproberen. Bevalt de kennismaking met het instrument van je dromen en wil je het nog beter leren kennen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles! Ben je jonger dan 21 jaar, een nieuwe leerling van het Cultuurhuis, én geef je je nog vóór de zomervakantie op voor het jaarcursus muziek, dan krijg je 10% korting op het lesgeld! 

Cultuurhuis Heemskerk organiseert Heel Heemskerk Rockt ’n Rollt in samenwerking met InHeemskerk.nl - de ondernemersvereniging Heemskerk Centrum - de gemeente Heemskerk en De Jansheeren. 

De cultuurmarkt biedt een podium aan de vele talentvolle (amateur)kunstenaars en muzikanten die Heemskerk rijk is.

Let’s rock and roll!

Voor meer informatie Cultuurhuis Heemskerk: www.cultuurhuisheemskerk.nl, [email protected] of bel 0251 836 003.

Afbeelding : Rodi.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing