Wethouder tekent retaildeal met minister Kamp

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Minister Henk Kamp van Economische Zaken heeft gisteren met 31 gemeenten in Nederland een 'retaildeal' getekend. Hierin staan afspraken voor een visie op de binnenstad, gericht op onder meer detailhandel. Ook het ontwikkelen van een actieplan is onderdeel van een retaildeal. Namens de gemeente Beverwijk tekende wethouder Tim de Rudder de retaildeal.  

Gemeenten werken door middel van de retaildeal aan toekomstgerichte, levendige binnensteden. Ze werken daarvoor samen met ondernemers: winkels, dienstverlening, vastgoed en horeca. Aanjager van de retaildeals is Erik Struijlaart: "Bij de koplopers die de retaildeals ondertekenen, zien we veel energie om in actie te komen voor een gezonde binnenstad. Van plan naar uitvoering. Maar ook in andere steden in Nederland zien we volop kansen. Daarom verwachten en ambiëren we in de komende tijd aanzienlijk meer deals te kunnen sluiten."

De gemeenten laten met het tekenen van de retaildeal zien dat ze inzetten op een gezonde toekomst van hun binnenstad. Dat het ministerie van Economische Zaken, de ondernemers en de gemeenten de deals nu samen ondertekenen, maakt dat de gemeenten de plannen nu snel kunnen uitvoeren. De retaildeals werden ondertekend tijdens de bijeenkomst Verkiezing Beste Binnenstad 2015–2017 van het Platform Binnenstadsmanagement.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress