Wethouder Van Weel opent ijsbaan op Stationsplein

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK – Op vrijdag 8 december 2017 om 16.00 uur opent wethouder Cecilia van Weel-Niesten de ijsbaan op het Stationsplein. De ijsbaan blijft vooralsnog open tot na de kerstvakantie.
Bij de opening overhandigt wethouder Van Weel 200 munten aan de Voedselbank in Beverwijk; 1 munt is 1 uur schaatsen waard.

Voor het eerst is er een ijsbaan op het Stationsplein. De ijsbaan is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente n.a.v. een motie in de raad. Behalve de ijsbaan zijn er ook diverse ‘koek en zopie’ tentjes en een zweefmolen voor de kinderen.

Openingstijden
De ijsbaan is dagelijks geopend. Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 22.00 uur; op woensdag, vrijdag, en in het weekend van 12.00 tot 22.00 uur.
Tot aan de kerstvakantie is de baan van maandag t/m vrijdag ’s ochtends van 10.00-12.00 uur gratis toegankelijk voor leerlingen van de Beverwijkse basisscholen. Hiervoor kunnen de scholen zich aanmelden bij: v.zonneveld@beverwijk.nl.

Kerstsfeer op de Breestraat
Deze week worden kerstbomen in de Breestraat geplaatst. Zodra de lichtjes erin zitten is de Breestraat ook helemaal in kerstsfeer.


advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Correct Autoglas
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Zorgverzekering vergelijken
Sim Only Check
Vergelijk Zorgverzekering 2018
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl