Wie heeft de mooiste zangstem van Beverwijk?

Door: Cor Beumer

 

BEVERWIJK - The Voice of Our Town 2012 was een groot succes. Wat was het publiek, dat afgelopen februari de finalisten steunde, enthousiast en wat hadden de zangers en zangeressen mooie stemmen. Het was voor de jury alles behalve makkelijk om een winnaar te bepalen.

Ook in 2013 zal wederom de mooiste stem van Beverwijk worden gekozen. Daarvoor kunnen kinderen, jongeren en volwassenen zich vanaf vandaag bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk opgeven. Tot half december is er elke week op donderdagmiddag tussen half vier en half vijf een eerste auditieronde.

Op donderdag 20 december om 20.00 uur is er een openbare tweede ronde. Wie dan wordt uitgekozen zingt op zondag 10 februari 2013, tijdens de finale in de grote zaal van het Kennemer Theater, met een live band z’n favoriete nummer en mag zich wellicht daarna de Voice of Our Town 2013 noemen.

Intussen kan je in zanggroepen of in individuele lessen op het Centrum voor de Kunsten advies en steun krijgen om meer kans op winnen te maken. Ben je tussen 9 en 99 jaar meld je dan snel aan via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing