Wie wint de MAX8 bokaal bij Filmclub IJmond?

Door: Bos Media Services

Fred Bavius won in 2014 de MAX8 bokaal.

BEVERWIJK - Ieder jaar is het weer een spannende aangelegenheid voor de leden van Filmclub IJmond. De strijd om de MAX8 bokaal, die op dinsdag 20 oktober 2015 zal worden uitgereikt. De prijs gaat naar de maker van de beste film van het seizoen met een maximale lengte van 8 minuten.  

De bokaal, die in 1990 werd ingesteld, wordt uitgereikt door een externe jury die de producties van de leden beoordeelt. Deze keer is het een jury van Videofilmgroep Saenden uit Zaandam. Er wordt gekeken naar de strekking van de film, de verhaalstructuur en de filmische vormgeving. Het is iedere keer weer verrassend welke films er door de leden worden aangeboden. Er worden films gemaakt als documentaire, vakantiefilm, informatieve film en speelfilm. Het zijn mooie, leuke korte en krachtige films die laten zien wat de mogelijkheden zijn met de camera en de montage.

Filmclub IJmond heeft nog plaats voor nieuwe leden. Nieuwkomers morgen altijd eerst twee avonden de sfeer komen proeven alvorens ze besluiten om lid te worden. Zowel dames als heren zijn van harte welkom. Het kopje koffie of thee is tijdens de kennismakingsavonden voor rekening van de club. De clubavonden vinden plaats in de Arendzaal van Wijkcentrum Prinsenhof aan de Beatrixlaan 2. De zal is vanaf 19:30 uur geopend, om 20:00 uur starten de tweewekelijkse bijeenkomsten. Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij  Gerben Sinjewel (0251 215577 / [email protected]).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing