Wie wordt Clubkampioen bij Filmclub IJmond ?

Door: Jan Pronk

Beverwijk -  Op 26 maart is het Clubkampioenschap bij Filmclub IJmond. Een geaccordeerde jury gaat de producties van de clubleden beoordelen.

Maandenlang leven zij toe naar deze avond om hun film te vertonen. Films die duren van 4 minuten tot +-16 minuten. Het zijn complete producties, veelal ondersteund met passende muziek. Er worden in allerlei genres films vertoond. Van reportage tot documentaire. De vakantiefilm, de reportage en natuurfilm zijn verrassend gemaakt en zijn boeiend tot het einde. Wie krijgt de meeste punten en wordt de nieuwe clubkampioen? Dat zal de jury bepalen. Als bonus valt er voor de beste film(s) 'een uitzending' naar het grote theater te verdienen. Geïnteresseerden kunnen hiervan getuige zijn. Ook zoeken wij nieuwe leden.

Dit jaar lift met Filmclub IJmond Videofilmclub Close Up mee. Zij komen met een geweldige speelfilm.

Het bestuur wil iedere man of vrouw die een videocamera heeft en de opnames wil monteren om een goede film te maken, graag helpen. De videoamateur kan, in bredere kring dan het gezin, een applausje verdienen. Het zijn zonder meer heel leerzame avonden in een gezellige sfeer. Een tikje eerzucht wordt op prijs gesteld! Onze clubavonden zijn op de dinsdagavond in de oneven weken.

De toegang is gratis.

Melden bij de bar van Buurtcentrum Prinsenhof te Beverwijk vanaf  19.30 uur. De voorstelling begint om 20.00 uur precies.

Info: Gerben Sinjewel   [email protected] of 0251-215577.   Onze website: www.filmclubijmond.nl of You Tube: filmclubijmond.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing