Wijckloop zondag 1 oktober 2017

Door: Ab Jenema

IJMOND - De inschrijving voor de Wijckloop loopt goed. Dit jaar sponsoren de deelnemers voor het eerst een goed doel. Wil je erbij zijn? Wees er dan snel bij!

Wijckloop zondag 1 oktober 2017
De Wijckloop is een jaarlijks terugkerend kleinschalig hardloopevenement voor jong en oud, georganiseerd door medewerkers en ex medewerkers van het Rode Kruis Ziekenhuis, ViVa! Zorggroep en Heliomare.

Schrijf je in
Jaarlijks mogen in overleg met PWN maximaal 500 deelnemers meelopen, dus wees er snel bij! Schrijf je in via www.wijckloop.nl.

Goede doelenactie
Deelnemers aan de Wijckloop steunen dit jaar voor het eerst een goed doel. Hierbij kunnen ze zelf kiezen uit de volgende goede doelen:

?    Liefdadigheidsorganisatie Gouden Dagen; zij richten zich op de voorkoming van eenzaamheid onder ouderen (ViVa! Zorggroep)
?    De buitenkinderspeelplaats van het Brandwondencentrum van het RKZ verdient een opknapbeurt
?    Beweeg- en sportfaciliteiten voor leerlingen van Heliomare Heemskerk (Heliomare)

Startnummers afhalen
Vanaf 12 september a.s. kunnen de startnummers worden afgehaald bij Veldhuis Intersport in de Breestraat te Beverwijk. Onder deelnemers die hun startbewijs afhalen, worden 20 T-shirts verloot.

Diverse afstanden en prijzen
De routes lopen door het prachtige Noord-Hollandse duinreservaat bij Wijk aan zee en Heemskerk.
Volwassenen (vanaf 16 jaar) kunnen zich inschrijven voor de trimloop van 5, 10 of 16 km. Veldhuis Intersport zorgt voor (vrij te besteden) prijzen voor de winnaars van de 5,10 en 16 km (dames en heren). Voor kinderen en jongeren tot 16 jaar zijn er twee afstanden; 1,5 en 3 km.
Revalidanten van Heliomare lopen, net als vorig jaar, een apart parcours op het terrein van Heliomare.

Actie
Deelnemers die hardloopschoenen aanschaffen bij Veldhuis Intersport krijgen korting. Kijk voor de actievoorwaarden op www.wijckloop.nl

Sponsoren
De Wijckloop wordt mogelijk gemaakt door de steun van De Duinroos, Veldhuis Intersport, ViVa! Zorggroep, Heliomare, Harsveld Apparatenbouw, Cineworld, Centre of Pressure, Powerbar, New Balance, mijnhardloopschoen.nl en het RKZ.

Meer informatie
Op www.wijckloop.nl vind je meer informatie over de inschrijving, de routes, het parcours en de acties.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing