Wijkfestival in de Adigestraat op 13 oktober

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Op zaterdag 13 oktober organiseert het Wijkgericht Werken een wijkfestival voor alle inwoners van de wijk Oosterwijk in de Adigestraat.

Om 14.00 uur wordt het festival geopend door wethouder Dorenbos. Er is een gemêleerd programma voor jong en oud waaronder muziekoptredens van onder meer Grupstyle en Utopia, Djembe, Flamenco en een volksdansvoorstelling. Buiten de feesttent is er een voetbaltoernooi, georganiseerd door het jongerenwerk van de Stichting Welzijn Beverwijk. Voor de kleintjes is er een springkussen. Er zijn hapjes uit de diverse windstreken. Kortom, een gezellig programma waar alle buurtbewoners voor worden uitgenodigd.

Dit is de manier om uw buren en buurtgenoten beter te leren kennen. De toegang is gratis, de hapjes zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. In het Wijkgericht Werken zijn vertegenwoordigd Stichting Welzijn Beverwijk, Gemeente Beverwijk, Pré Wonen en Woon op Maat. Daarnaast is er een aantal bewoners actief betrokken bij de organisatie. Hieronder valt ook de wijkgroep Oosterwijk-Zwaansmeer.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing