WIJMOND Open Mic – Het podium voor woordkunstenaars uit de IJmond!

Door: Jan Pronk

Foto : Overzicht publiek tijdens de vorige editie

IJMOND - Na het overweldigende succes van de eerste editie, kondigen we met veel enthousiasme aan dat op 1 februari de schijnwerpers opnieuw worden gericht op de creatieve geesten van de IJmond tijdens de tweede editie van WIJMOND open mic. Het belooft een betoverende avond te worden vol met expressieve woordkunst in Podiumcafé Toos in Broedmachine van Beverwijk.

De vuurdoop van WIJMOND open mic trok vorige maand niet alleen lokale talenten, maar woordkunstenaars uit alle hoeken van het land; van Heerhugowaard tot Den Bosch. Een eclectische mix van beginners en prijswinnaars van gerenommeerde wedstrijden zoals DOE MAAR DICHT MAAR en de AMAI Award stond op het podium, met verhalen, gedichten en spoken word performances, waarmee de diversiteit van het woordkunstlandschap gelijk duidelijk werd gevierd.

Op 1 februari krijgen deelnemers opnieuw de kans om in de creatieve ambiance van Podiumcafé Toos hun creativiteit te laten sprankelen. Binnen een tijdslot van 5 minuten kunnen zij 3 korte gedichten voordragen of een meeslepende spoken word performance neerzetten. De toegang tot het bruisende evenement blijft voorlopig nog vrij toegankelijk. Een unieke gelegenheid dus om laagdrempelig kennis te maken met de kracht van woordkunst.

De line-up voor de tweede editie is bijna vol, maar er is nog ruimte voor degenen de liefde willen vieren, bejubelen of betwisten in woorden: het thema is namelijk Valentijns. Aanmelden kan via het formulier op de website van Podiumcafé Toos (www.podiumcafetoos.nl) of rechtstreeks bij organisator Martine Winkel van de Plek en het Verhaal via [email protected].

WIJMOND open mic is een maandelijks terugkerend evenement en vindt plaats op iedere eerste donderdag van de maand. 

Details van WIJMOND open mic

Datum: Donderdag 1 februari 2024
Aanvang: 19 uur
Einde: Rond 22:00 uur
Locatie: Podiumcafé Toos / Broedmachine Beverwijk
Toegang en Deelname: Gratis

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing