Wim Niesten in paviljoen Westerhout

Door: Cor Beumer

Wim Niesten

BEVERWIJK - Op zondag 10 november treedt Wim Niesten op in paviljoen Westerhout in het kader van het Zondagmiddagpodium voor 55+ers, georganiseerd door Stichting Welzijn Beverwijk.

Wim Niesten begon op jonge leeftijd al met het schrijven van kleine gedichtjes en liedjes. Pas op latere leeftijd begon hij met het schrijven van boeken. Naast het schrijven heeft Wim als hobby zingen.

Tijdens zijn optredens zingt Wim en draagt hij verhalen en gedichten voor. Humor is een belangrijk element in de optredens van Wim. Hij zingt eigen liedjes; bekende mooie oude liedjes van Nederlandse artiesten en een paar van buitenlandse artiesten. Zijn liedjes zijn om te luisteren, zachtjes mee te neuriën, om mooie herinneringen op te halen en om mee te zingen.


Naast het zingen en voordragen van verhalen en gedichten houdt Wim Niesten ook nog een klein prijsvraagje, waarbij degene met het snelste juiste antwoord een gedichtenbundel kado krijgt.

Het optreden van Wim Niesten vindt plaats in Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3 te Beverwijk. Op zondag 10 november gaat de zaal open om 13:30 uur. De voorstelling begint om 14:00 uur en is om ongeveer 16:00 uur afgelopen. De toegangsprijs is € 5,00 inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. De zaalverkoop vindt op de dag van de voorstelling vanaf 13:30 uur plaats. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u echter aan uw kaarten in de voorverkoop te kopen. De voorverkoop van kaarten voor bovenstaande voorstellingen is reeds gestart.

Voorverkoopadressen: Buurtcentrum Het Spectrum, Lauraplein 1, Heemskerk, tel. 207777; Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk, tel. 300300 op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur. Voor minder mobiele bezoekers is gratis vervoer beschikbaar. Als u (telefonisch) een toegangskaart reserveert bij één van de bovenstaande voorverkoopadressen, kunt u dit gratis vervoer ook direct aanvragen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing