Winnaars verkiezing Beste Markt van Nederland 2018

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Voor de 26-ste keer is dit jaar de verkiezing ‘Beste Markt van Nederland' gehouden. Sinds 1992 organiseert de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel, de CVAH, deze verkiezing om het marktwezen in Nederland onder de aandacht te brengen.
 
Steeds meer markten zijn zich ervan bewust dat in deze tijden van internet en grote winkelcentra het niet meer vanzelfsprekend is dat de consument de markt bezoekt. Deze bewustwording heeft geleid tot een nieuwe, pro-actieve marktbenadering en dat heeft weer geleid tot totale vernieuwing van de markten in Nederland.
 
De markt is niet meer hetzelfde als pakweg een tien jaar geleden. Wie de markt tegenwoordig bezoekt komt niet enkel meer voor de boodschappen, maar ook voor de gezelligheid, leuke en verrassende win-acties en vooral hele verse waar. Nergens zijn de vis, de groente en fruit, de noten en vleeswaren zo vers als op de markt.
 
De marktondernemers hebben zich in korte tijd geprofessionaliseerd en staan vandaag de dag op de markt met ingenieus ontworpen markttrailers die de versheid van goederen optimaal weten te behouden. Sterker nog, veel voedsel wordt ter plekke bereid, verser kan het niet.
 
Om deze ontwikkeling aan te moedigen is er de verkiezing Beste Markt van Nederland. Dit jaar hebben tien markten de finale van de verkiezing gehaald. Er wordt gestreden om de titel in drie categorieën.
 
Hieronder treft u de uitslag aan van de verkiezing van dit jaar. Wij hopen dat u aandacht aan deze verkiezing wilt besteden in uw medium.
 
Beste markten 2018
 
Drie categorieën
 
Categorie Kleine Markten: (Markten met 1 - 29 kooplieden)
Finalisten: 

Bergen
Broek op Langedijk
Vaals
Winnaar: Bergen

Categorie Middelgrote Markten: (Markten met 30 - 49 kooplieden)
Finalisten:
Dinxperlo
Nijverdal
Roermond
Schagen
Winnaar: Dinxperlo

Categorie Grote Markten: (Markten met 50 of meer kooplieden)
Finalisten: 

Beverwijk
Den Haag
Hoorn
Winnaar: Den Haag

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing