Winnen met Kookboekenweek in de Bibliotheek

Door: Ab Jenema

IJMOND - De Kookboekenweek loopt van 5 t/m 14 november. Kookboeken staan die week volop in de schijnwerpers in de Bibliotheek en online. Tijdens de Kookboekenweek viert Nederland de liefde voor lekker eten. Vier het mee en bekijk de nominaties van Het Gouden Kookboek online, of doe mee met de recepten wedstrijd en win een prachtig kookschort. 

Het gouden Kookboek
Op de Avond van het Kookboek werd bekend gemaakt dat Een Kookboek  van Seppe Nobels is de winnaar van het Gouden Kookboek 2021. Het Gouden Kookboek is de jaarlijkse prijs voor het beste Nederlandstalige kookboek, georganiseerd door de CPNB, die ook de Boekenweek organiseert. Na de bekendmaking start de Kookboekenweek. Het boek van Nobels, dat uitgegeven is door Lannoo, is het vijfde kookboek van Belgische chef en auteur. De vakjury omschrijft het boek als een ‘eigentijds, chefwaardig kookboek dat ondanks het hoge niveau van de gerechten erg haalbaar is voor de thuiskok’. Seppe Nobels was in 2018 en 2019 te zien bij tv-programma Grillmasters.

Win een kookschort zoals een echte chef.
Tijdens de Kookboekenweek kun je je laten inspireren in de Bibliotheek. Zoek vast mooie gerechten voor de feestdagen of verlekker je aan de prachtige foto’s van de heerlijkste gerechten. Natuurlijk mag je de boeken lenen om thuis mee te oefenen.

Heb je al een heerlijk gerecht van over de grens dat je graag wil delen? Doe dan mee met de wedstrijd en stuur je recept in (voor 15 november) naar [email protected]

De winnaar ontvangt een prachtig Kookboekenweek kookschort. Tot snel in de Bibliotheek.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing