Winter Games: gratis activiteiten voor jongeren in de voorjaarsvakantie in Heemskerk

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - Team Sportservice Kennemerland en MET Heemskerk organiseren de Wintergames van de Cruyff Foundation tijdens de voorjaarsvakantie. Op de woensdag en vrijdag in de voorjaarsvakantie zijn er drie verschillende activiteiten op het Cruyff Court in Heemskerk. Een middag plezier maken en actief bezig zijn met leeftijdsgenoten. Hier wil je bij zijn!

Op woensdag 24 februari kun je komen dansen op de dansclinic met onder andere hiphop, breakdance, tiktok en clipdance. Ook staat die dag lasergamen op het programma. We sluiten de activiteitenreeks op vrijdag 26 februari af met een panna- en freestyle voetbalclinic.

Voor meer informatie over tijden en inschrijven kijk op www.metheemskerk.nl/activiteiten/jongeren-12-tot-18-jaar

De activiteiten zijn voor jongeren van 12 t/m 17 jaar oud. Heb jij deze leeftijd en lijkt het jou leuk om mee te doen aan een activiteit? Meld je dan snel aan! Vol is vol en inschrijven is verplicht. Uiteraard hanteren wij de regels vanuit het RIVM omtrent corona.

De Winter Games is in het leven geroepen om de jongeren tijdens de coronapandemie te stimuleren voor meer activiteit en socialiteit. Met deze gratis activiteiten in Heemskerk willen we ervoor zorgen dat nog meer jongeren de positieve effecten van sport en bewegen gaan ervaren.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing