Winterfair in Wijk aan Zee

Door: Jan Pronk

WIJKAANZEE - 16 en 17 december is hij weer terug. De Winterfair van Wijk aan Zee in café de Zon Markt, livemuziek, glühwein en nog veel meer!

Op de winterfair vind je alles voor een gezellige kerst: kerstversiering, kerstcadeaus, lekkere hapjes en drankjes en nog veel meer. Op zaterdag om 12:00 begint de winterfair met vele kraampjes met leuke spulletjes kerstversiersels. Ook dit jaar is er weer kledingruilbeurs. Grote en kleine mate (feest)kleding ruilen om zo je unieke outfit voor de feestdagen te scoren.

Je kan je ook laten masseren, je nagels laten doen en voor de kleintjes is er een knutselhoek aanwezig. In de avond is er om 17:00 weer de beroemde kerstkaroke. De zaterdag wordt om 20:30 afgesloten met een optreden van de Balando's

Zondag zijn vanaf 12:00 de kraampjes weer terug om voor de gezellige marktsfeer te zorgen. Het 2e Glühweinfestival is ook op deze zondag weer terug. Strijd mee om de titel Koning of Koningin Glühwein. Of wees de jury. Proef en geef je punten om te bepalen wie dit jaar de winnaar wordt.

Je kunt je opgeven als standhouder of als glühweinbrouwer. Of beide natuurlijk. Kraampjes zijn gratis, alleen voor commerciële standhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd. Zaterdag 16 en zondag 17 december genieten winterse gezelligheid met de Winterfair in cafe de Zon

Voorstraat 54 19149 BJ in Wijk aan Zee

Meer info? Mail of app naar Carline de Boer: [email protected] of 06-22208065.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing