Woningcorporatie Woonopmaat en BAM Wonen tekenen ontwikkelovereenkomst

Door: Jan Pronk

Beverwijk, 15 oktober 2020 – Sjoerd Hooftman, directeur Woningcorporatie Woonopmaat en Veronique Leenhouwers, directeur Noordwest bij BAM Wonen, hebben de ontwikkelovereenkomst getekend voor de realisatie van veertig duurzame sociale huurwoningen aan de Kingsford Smithstraat in Beverwijk.

De duurzame woningen uit de BAM Wooncollectie worden onder andere voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Naast de realisatie van de veertig woningen, heeft BAM Wonen de opdracht gekregen om de projectlocatie bouwrijp te maken, het riool onder de Kingsford Smithstraat te vervangen en de inrichting van het openbare gebied te verzorgen. De start van de bouw staat gepland voor mei 2021.

De projectlocatie aan de Kingsford Smithstraat, voorheen een oude schoollocatie, is nu een braakliggend terrein. De veertig woningen zijn straks omringd door twee basisscholen en een bestaande woonwijk en worden in een autovrije woonstraat gebouwd.

De ondertekening vond digitaal plaats, met v.l.n.r.: Véronique Leenhouwers (BAM Wonen), Martin Feenstra en Sjoerd Hooftman (Woningcorporatie Woonopmaat), Menno Poot en Joris-Jan Menken (BAM Wonen) en Richard Scholten (Woningcorporatie Woonopmaat).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
BAM Wonen - Afdeling Communicatie: tel +31 30 659 89 44 of [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing