Woningoverval Creutzberglaan: getuigen gezocht

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Het overvallenteam van Politie Kennemerland is een onderzoek gestart na een woningoverval die donderdagavond werd gepleegd in Beverwijk. Onbekende daders overvielen rond 18:45 - 19:00 uur de bewoners van een woning aan de Creutzberglaan. Deze daders bedreigden de bewoners en wisten er met een onbekend geldbedrag vandoor te gaan in onbekende richting.

De vermoedelijk twee mannelijke daders waren vermomd en droegen donkere kleding. De bewoners van de woning raakten lichamelijk niet gewond. Het overvallenteam heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die donderdagavond mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Creutzberglaan tussen 18:30 en 19:30 uur.

Getuigen of mensen die menen iets vreemds te hebben gezien, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met het overvallenteam via 0900 8844. Anoniem iets melden kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000. Mensen die eerder op de dag in de omgeving iets verdachts hebben gezien rondom de Creutzberglaan, worden eveneens verzocht hun informatie te delen met de rechercheurs van het overvallenteam.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing