Wordt u de volgende gast van de raad?

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK – Voor de zomer is de gemeenteraad van Beverwijk gestart met 'Gast van de Raad', een mogelijkheid om met eigen ogen een uniek kijkje te nemen achter de schermen van de Beverwijkse politiek. Inmiddels heeft de gemeenteraad al zes gasten mogen begroeten. Ook dit najaar is het weer mogelijk om u aan te melden als gast van de raad. 

Wat kunt u verwachten?
In de gemeenteraad worden alle mogelijke onderwerpen behandeld die u als inwoner van de gemeente Beverwijk direct aangaan. De gemeenteraad van Beverwijk heeft 27 leden. Maar wat doen deze raadsleden precies? Wat houdt een raadsvergadering of een commissievergadering in? Hoe komt de raad tot een besluit? De gast van de raad krijgt op deze en andere vragen antwoord.
Een of meerdere raadsleden en een medewerker van de raadsgriffie ontvangen u om 18:30 uur in het stadhuis. Zij geven u uitleg over de gang van zaken tijdens de vergadering. Ook krijgt u een toelichting op de agenda. Vanaf 19:30 uur kunt u de vergadering bijwonen. Na afloop kunt u genieten van een drankje en ontmoet u de raadsleden.

Hoe wordt u 'Gast van de Raad'?
Alle inwoners van de gemeente Beverwijk kunnen zich aanmelden. Per vergadering nodigt de raad inwoners uit op volgorde van aanmelding. De eerstvolgende vergadering waarvoor u zich kunt aanmelden is donderdag 2 oktober 2014. U kunt uzelf aanmelden door een e-mail te sturen naar griffie@beverwijk.nl of via Twitter: @RaadBeverwijk.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl