Wordt u ook 'Gast van de Raad' in Beverwijk?

Door: Bos Media Sevices

BEVERWIJK - De gemeenteraad van Beverwijk nodigt u uit om een kijkje te nemen achter de schermen. Achttien Beverwijkers gingen u al voor. Voormalig gasten van de Raad Sandro Caddeo en Joost Westerik vertellen waarom zij zich hebben aangemeld als gast van de raad. 

"Mede door mijn twee jonge kinderen is mijn besef van het belang van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid verder versterkt. Het was voor mij dan ook een kleine stap om eens bij de gemeenteraad te gaan kijken. Daar worden de besluiten over onze gemeente genomen. Wat mij opviel was de energieke sfeer in de raadzaal, die mijn enthousiasme alleen maar heeft vergroot", aldus Sandro Caddeo. "Ik heb genoten van de zorgvuldige ontvangst en de uitleg over de gang van zaken. Ik heb hier zeker wat van opgestoken. Mede door de soepele manier van voorzitten door burgemeester Ossel was de vergadering leuk om te volgen", vertelt Joost Westerik.
 
Wilt u net als deze gasten eens een vergadering bijwonen en uitleg krijgen over de werking van de gemeenteraad en wat er allemaal bij komt kijken als raadslid? Meldt u dan gerust voor de raadsvergadering van 19 maart 2015. U bent dan om 18:30 uur van harte welkom als 'Gast van de Raad' en ontvangt een rondleiding, presentatie door raadsleden en beleeft de raadsvergadering vanaf de eerste rij. Aanmelden kan door te bellen naar nummer 0251 256256 of een e-mail aan griffie@beverwijk.nl te sturen. Twitteren kan natuurlijk ook: @RaadBeverwijk.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl