Workmates in nieuwe samenstelling bijeen

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De IJmondse band The Workmates is weer bijeen gekomen. In een nieuwe samenstelling wordt op zaterdag 28 februari 2015 een try-out optreden verzorgd in hotel-restaurant Sonnevanck in Wijk aan Zee.  

Wie heeft ze niet een keer zien optreden in kroegen, feesttenten of in een uitverkochte sporthal. Bekende muzikanten hebben in de loop der jaren deel uitgemaakt van The Workmates. Vooral midden jaren negentig, ten tijde van hun al snel uitverkochte CD 'Under Cover', had de formatie veel succes en speelden zij ruim 150 keer keer per jaar door heel het land. Het grootste gedeelte van deze samenstelling is nu weer bij elkaar gekomen.

Het nieuwe repertoire is een feest van herkenning met een hoog dans- en meezinggehalte en is vooral gebaseerd op de klassiekers uit de 70's en 80's die niet door zomaar elke willekeurige band wordt gespeeld. Van David Bowie tot Peter Frampton en van Redbone tot Roxy Music, probeer daar maar eens bij stil te blijven staan. The Workmates hebben kwaliteit genoeg om met deze nieuwe formatie de zalen weer helemaal op hun kop te zetten!

De bezetting van The Workmates is als volgt: Paul Freid (gitaar en zang), Henk Schippers (gitaar en zang), Hans Dubbelaar (basgitaar en zang) en Burt van der Meij (drums). De muzikanten hebben gespeeld in o.a. Carlsberg, Bintangs, Jacques Kloes Band, Verhage and Co, The Bob Color, Boys Town, Fake, Blue Six en ga zo nog maar even door! Aanvang van het optreden is 21:30 uur, de toegang is gratis. Hotel-restaurant Sonnevanck is gevestigd aan de Rijckert Aertszweg 2, hoek De Zwaanstraat.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing