Workshop Tuinontwerp maken in 't Koetshuijs

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Alle bloemen die langzaam weer uit de grond komen laten zien dat het voorjaar in de lucht hangt! Misschien hoog tijd om je tuin weer eens goed onder handen te nemen maar ja, waar begin je dan... Bij de workshop Tuinontwerp Maken met Tabita Blok krijg je alle tips en trucs om ervoor te zorgen dat je dit jaar écht een prachtige tuin hebt met de juiste planten op de goede plek, zodat ze het misschien eindelijk eens langer dan 1 jaar overleven! Of dat ene hoekje van de tuin waarvan je nog steeds denkt; hier moet toch eigenlijk iets anders komen... Tabita helpt je erbij.

Tabita inspireert met verschillende voorbeelden van diverse tuinen, helpt je een eigen moodboard te maken en heeft vooral erg veel kennis over planten. Welke plant komt het beste terecht op welke plek in jouw tuin? Type grond, hoeveel licht en water spelen natuurlijk allemaal een rol. Aan het einde van de dag ga je naar huis met nieuwe opgedane kennis en natuurlijk je toekomstige tuinontwerp.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de workshop van aanstaande zaterdag 25 maart. Van 10:00-17:00 uur. Locatie: Kasteeltuin Assumburg. Meer info en aanmelden: cultuurhuisheemskerk.nl/agenda/tuinontwerp-maken-3/

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing