Workshops herfstvakantie Fort Sint Aagtendijk Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 oktober wordt er elke middag van
13.30 - 15.30 uur een workshop voor kinderen van 6 t/m 14 jaar georganiseerd op deze
unieke locatie.

Op maandag is er de workshop Halloween schminken en op de foto in een echte fotostudio. Onder deskundige begeleiding leren de kinderen elkaar griezelig schminken. Na het schminken ervaren de kinderen hoe je met licht kan spelen en wordt er een spannende foto gemaakt. (SimonePhotography). Ter afsluiting staat het versieren van een Halloween fotolijstje op het programma om je eigen foto in te doen.

Op dinsdag is er de workshop kartondruk: kriebelbeestjes en schaduwmonsters met een echte drukpers. Onder begeleiding van Yvonne Zomerdijk (beeldend kunstenaar) maak je van verschillende soorten karton je eigen insect, vleermuis, of ander eng beest.
Dit figuur rol je in met blockprintinkt en druk je zelf met de drukpers af op mooi papier. Daarna doen we de lichten uit en gaan we met de kartonnen insecten grote schaduwen op de muren van het fort projecteren. Na afloop is er misschien nog tijd voor het spinnenwebspel.

Op woensdag is de workshop Halloween linosnede van Ellen van Putten (Art to take, de rollende kunstkeuken). In 2 drukgangen leer je je eigen Halloweenvoorstelling zelf afdrukken en gutsen. Als iedereen klaar is verzinnen we aan de hand van alle gemaakte kunstwerken een griezelig verhaal.

Natuurlijk mag je je eigen kunstwerk mee naar huis nemen. Voor de jongere kinderen zal er gewerkt worden met foam en een schaar.


De prijs is
10,- per workhop inclusief drinken en Halloweenversnapering.

Opgeven kan via de website muziekfort.nl/workshops of via [email protected]

 

Meer info kunt u vinden op www.muziekfort.nl en op onze Facebookpagina

https://www.facebook.com/muziek.fort

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing