Workshops in de KopvanWaz

Door: Ab Jenema

IJMOND - De maanden november 2021 t/m februari 2022 staan bij de Kunst OntmoetingsPlek te Wijk aan Zee in het teken van workshops. In onze mooie opgeknapte ruimte worden in die maanden op elke woensdag- en zaterdagochtend een workshop gegeven. Sterker nog: wil je zelf een workshop geven dan is dat bij ons mogelijk.

Wat verstaan wij onder workshops? Dat kan zo divers zijn als schilderen, tekenen, boetseren, houtbewerking, maar ook poëzie voordragen, een proeverijtje houden, uit eigen werk voorlezen, en allerlei andere dingen die je kunt verzinnen en waarbij mensen uit het dorp en omgeving betrokken kunnen raken.

Wij verhuren onze ruimte op woensdag- en zaterdagochtenden voor € 15,-. Wat krijg je voor dat prijsje? Er zal een bericht uitgaan naar de media over jouw workshop en op facebook wordt een evenement aangemaakt. Vanzelfsprekend zijn vers gezette koffie en thee inbegrepen.

Interesse of benieuwd welke dagen nog over zijn (ze gaan hard dus wees er snel bij), reageer dan op dit bericht via [email protected] of loop de Kop binnen. Wij zijn te vinden aan de Voorstraat 12 in Wijk aan Zee en open op donderdag t/m maandag van 13.00-17.00 uur.”

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing