Workshops Terre des Hommes

Door: Ab Jenema

Beverwijk - In de komende weken gaat Terre des Hommes in de ruimte boven de winkel aan de Breestraat een aantal creatieve workshops organiseren. De van oorsprong Beverwijkse kunstenares/schrijfster Geertje French zal op de middag van 17, 18, 19, 20 en 24 en 25 augustus van 13.30 tot 15.30 uur een aantal workshops leiden.

De keuze is groot : maskers maken, yoga, een schrijversworkshop, tassen maken en kleding “blingen” voor alle leeftijden, ook voor ouders die samen met hun kinderen willen meedoen.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen de precieze data worden vastgesteld en doorgegeven aan de inschrijvers. De kosten voor deelneming bedragen tussen de 2,50 en 5 euro per workshop, inclusief koffie en thee.

Op donderdag 8 september zal Marouscha Zandstra een workshop leiden “Creatief met geluid”, die duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Nadere informatie en inschrijving is mogelijk in de winkel van Terre des Hommes aan de Breestraat 43, via winkel.beverwijk@tdh.nl of via 06-14378905.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl