Workshops/lezingen over ademhalen

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op 30 augustus jl. gaven Hans en Ambro (beiden ervaren tai chi docenten) in Chateau Marquette in Heemskerk een drietal workshops/lezingen over ademhalen. Aanvankelijk waren er twee sessies gepland, echter de toeloop was zo groot dat ze een derde sessie moesten toevoegen. Alle bezoekers waren het erover eens, dat zij hun kennis en denkbeelden over ademhalen volledig moesten herzien. Men stond ook raar te kijken toen men hoorde, dat wetenschappelijk onderzoek uitwijst, dat 90% van de bevolking verkeerd ademhaalt. En vooral wat hiervan de gevolgen zijn voor de gezondheid.

Denk o.a. aan astma, COPD, apneu, hooikoorts, spataderen, benauwdheid, eczeem…... Wij leggen simpel en duidelijk uit hoe dat precies zit en waarom dat onze gezondheid ernstig benadeelt. Maar we leggen ook uit hoe men kan ademen om gezonder te worden.

Reacties als: “Waarom weten wij dit niet”, en “waarom is ons dit niet eerder verteld?” horen wij sindsdien erg vaak. Duidelijk is dat onze “boodschap” voor velen een eyeopener is. En ook, dat er een grote behoefte onder de mensen leeft om kennis te nemen van deze boodschap. Daarom is er op 11 oktober in Paviljoen Westerhout opnieuw gelegenheid een workshop bij te wonen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zijn er meerdere sessies.

Vol is snel vol in verband met corona (maximaal 12 personen per sessie).

De kosten bedragen € 5,00 per persoon.

Duur ca. 1 uur.

Eerste sessie: 12.00 uur
Tweede sessie: 13.30 uur
Derde sessie: 15.00 uur

Aanmelden kan via [email protected] Informatie op www.ademgoed.nl Mail uw naam, telefoonnummer en aantal personen. U mag een voorkeur voor de tijd aangeven, maar wij kunnen dat niet garanderen. U ontvangt tijdig een bevestiging per em

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing