Wronki promoot Beverwijk

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Terwijl in Nederland de afgelopen dagen de aandacht uitging naar Koninginnedag, de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag was het in Polen – dus ook in Wronki –  eveneens een drukke tijd. Op 1 mei vierde het hele land de Dag van de Arbeid en op 3 mei de Dag van de Grondwet. Beide dagen zijn nationale feestdagen en dus is iedereen vrij.

In Wronki worden deze feestdagen de Wronki Dagen genoemd, want niet alleen op beide nationale feestdagen, maar ook op de dag er tussenin en de dagen er om heen zijn er activiteiten.

Dit jaar presenteerde het Comité Buitenlandse Betrekkingen van de gemeente Wronki – geheel op eigen kracht!- Beverwijk en de stedenband. Compleet met de kleuren rood, wit en blauw en natuurlijk heel veel oranje. Er werden ballonnen opgelaten, er was een creatieve hoek voor de kinderen, oud en jong liep met de ‘driekleur’ op de wangen en er was een expositie met foto’s en teksten over 31 jaar vriendschapsbanden tussen Beverwijk en Wronki. Kijk voor meer foto's op het internet. Surf naar www.beverwijk.wronki.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing