Yogadocente Joke Jurriëns 25 jaar in het vak

Door: Bos Media Services

Joke Jurriëns tijdens een yogales

BEVERWIJK - Ze bereikte dit jaar de 65-jarige leeftijd en zit ook nog eens 25 jaar in het vak. Een dubbel jubileumjaar dus voor yogadocente Joke Jurriëns-Lammers. De dames, die op woensdagavond de lessen volgen in het pand aan het Raamveld, zijn bijzonder trots op 'hun' Joke.  

Het dubbele jubileum grepen ze aan om de lessen vast te leggen op foto's. De groep bestaat uit dames van diverse leeftijden. Leeftijd is geen reden om niet aan yoga te doen, integendeel. Zij voelen zich fitter, soepeler en gezonder doordat zij elke week een uur actief aan yoga doen. Behalve diverse rek- en strekoefeningen zijn de ademhalingsoefeningen heel belangrijk tijdens de les. "Je doet het op je eigen tempo, maar wel heel geconcentreerd. Er heerst vaak een intense stilte, met op de achtergrond heerlijke muziek. De laatste tien minuten zijn voor de ontspanning, waarbij soms ook een snurkje klinkt", vertellen de deelneemsters.

Wilt u Joke feliciteren of meer informatie? Dan kunt u een bericht sturen naar  [email protected]. De felicitaties worden naar Joke doorgestuurd.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing