Young Adult Boekenproeverij

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Lees jij graag Young Adult boeken? Dan is deze Boekenproeverij echt iets voor jou! Je kunt er praten over je favoriete Young Adult boeken die je gelezen hebt en graag anderen wilt laten lezen, en zo wellicht zelf ook nieuwe inspiratie op te doen. Wij hebben zelf een aantal boeken gelezen en willen deze met jullie bespreken. Maar natuurlijk mag jij ook jouw favoriete boeken bespreken zodat je misschien iemand anders ook enthousiast kunt maken om deze boeken te gaan lezen. En misschien wil jij wel een (Booktok-)filmpje maken dat wij op onze website kunnen zetten.

Booktok is de naam voor een online community op Tiktok waarbij Tiktok gebruikers op een creatieve vorm leestips aan elkaar geven. Naast dat de booktoks leuk zijn om naar te kijken, zorgen de korte video’s er ook voor dat het kiezen van een boek een stuk makkelijker wordt.

Ben je lid van onze bibliotheek? Neem dan ook je pasje mee. Je kunt namelijk ook op 'blind date' met een boek. Dat werkt zo; wij hebben een aantal YA boeken ingepakt. Op de verpakking staat alleen het genre van het boek en de leeftijd voor wie het boek geschikt is. Je leent het ingepakte boek en ziet pas thuis welk boek je hebt meegenomen. Zo lees je iets wat je misschien zelf nooit had uitgekozen maar wat ontzettend verrassend kan zijn!

Deze YA Boekenproeverij is voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar. Uiteraard zijn volwassenen ook welkom. Wij weten uit ervaring dat er ook best veel volwassenen zijn die YA boeken lezen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing