Young Art Festival 2017

Door: Jan Pronk

IJMOND - Nog even wachten, maar dan is het zover... Young Art Festival barst los op vrijdag 21 juli en gaat verder op zaterdag 22 juli. 
Park Westerhout in Beverwijk staat aankomend weekend volledig in het teken van kunst en cultuur, theater, dans en film, de vetste bands en dj’s en heerlijk eten. 
De weersvoorspellingen zijn super en de tickets gaan lekker, zorg dat je er bent en haal ze in de voorverkoop via de website of bij Primera!

Programma en blokkenschema compleet

Het volledige muzikale- en filmprogramma is compleet en vind je in het blokkenschema. 

Young Art Festival-app

Of… maak gewoon gebruik van de app want daar staat het schema ook in… Zowel voor Android toestellen als iPhones te downloaden en hij is super nice! Vink jouw favorieten aan en je hebt direct een persoonlijke timetable, best wel handig. Uiteraard staat ook alle praktische festivalinfo er in en krijg je meldingen over de unieke programma items die niet vooraf zijn gecommuniceerd, mis ze niet!

Winacties

OJA de app bevat een gave winactie: op het festival zijn dit jaar acht codes verstopt die je kan scannen met de app. IEDEREEN die ze alle acht vindt en scant, wint een ongelofelijke prijs. Wat dat is? Dat zeggen we niet, maar het is op te halen bij de Infobalie 3.0 van #Kunsdt.Maar dat is niet alles, op het Facebook en Instagram account van Young Art Festival kan je tot en met donderdagavond meedoen aan een dikke winactie. Tag je vrienden onder de actiepost, like, deel en maak kans op 20 munten!

Young Art Studio

Zoals ieder jaar is ook dit jaar Young Art Studio volop aanwezig op het Young Art Festival! Young Art Studio is een tak van Young Art die staat voor verschillende kunstprojecten die worden uitgevoerd door jonge kunstenaars en muzikanten uit de regio, onder leiding van ervaren Young Arters, kunstenaars en muzikanten. Dit jaar is Young Art Studio verdeeld onder de volgende kunstdisciplines: Hip Hop, Theater, Beeldende Kunst, Muziek, Digikunst en Dans.

Het Paviljoen

Ook dit jaar staat de inmiddels iconische ‘kubus’ van Wim Aardenburg weer op ons festivalterrein. In 2012 ontwikkelde hij het Paviljoen voor het Young Art Festival met het idee een onderkomen voor andere kunsten te creëren. 

Hij combineerde daarin zijn visuele en conceptuele ambitie met de dienende functie van zijn beroep als architect. Zijn doel hiermee was een plek te realiseren die universeel is en die tot een verandering van sfeer en bewustzijn moet leiden, om bezoekers tot een concentratie te laten komen voor een eventuele voorstelling, voordracht, beeltenis of andere uiting van creativiteit.

Ticket Actie Freakshow Escape

Boek nu alvast jouw ontsnapping uit de Freakshow Escaperoom  en je krijgt een gratis kaartje! De normale prijs is 2 munten pp. Je reserveert voor een bepaalde tijd, maximaal 5 personen per tijdslot. Nu 5 tickets voor de prijs van 4! Wees er snel bij, want op is op! Mail naar [email protected] om te reserveren en voor meer informatie.

Voor de thuisblijvers

Geen tijd? Zin? Geld? Smoesjes! Maar voor de thuisblijvers is Young Art Festival uiteraard de hele dag te volgen. Op Facebook en Instagram, volg hashtag #YAF17! En ben je wel hier? Deel dan jouw foto’s en video’s met ons!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing