Young Art Festival 2019 zoekt enthousiaste jonge makers!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Young Art Festival (YAF), hét tweedaagse kunst-en cultuurfestival in de regio Ijmond, is weer op zoek naar enthousiaste jonge makers tussen de 15 en 30 jaar. Heb jij altijd al ervaring willen opdoen op een festival? In de horeca, als stagehand of als kunstenaar en maker in de dop? Dan is dit je kans om te proeven hoe je een festival opzet met een gedreven, jong team.

Muziek acts als Ploegendienst, Feng Suave, S10 en Mozes and the Firstborn zijn al bevestigd. Dit jaar lanceert Young Art Festival twee nieuwe trajecten, speciaal voor jonge creatieven: YAF Performance en YAF Constructed. Op woensdag 22 mei is om 19:00 is de meet up in de Broedmachine, Beverwijk. Ontmoet de makers waarmee je samen gaat werken, en de mensen achter Young Art Festival.

In acht workshops werk je toe naar Young Art Festival, dat dit jaar op 12 en 13 juli plaatsvindt in Park Westerhout. De bijdrage? Jouw inzet!

Wat ga je doen?

Bij YAF Performance zet je onder leiding van een professionele dansmaker (instagram: @cjroxas) en een kostuumontwerper (instagram: daphne_karstens_costume_design) een dansperformance in elkaar. De performance wordt de knallende finale van het festival.

Ga je liever aan de slag met zaag, slijptol en boor? Bij YAF Constructed bouw je onder leiding van ontwerper Roy Wormsbecher (instagram: @wormsbecherroy) en uitvinder Mike Schouten aan de spectaculaire DJ area van Young Art Festival. Let op: je hoeft voor de workshops vooraf geen ervaring te hebben – alleen zin om aan te pakken. Waarschuwing: je doet een onvergetelijke ervaring op bij het leukste festival van de regio (en misschien wel van het land).

Hoe meld ik me aan?
Kom naar de YAF meet up in de Broedmachine, op woensdag 22 mei om 19:00. Of meld je aan via join.youngartfestival.nl.

Meer info?
Volg Young Art Festival op Instagram en Facebook: @youngartfestival. Of mail naar [email protected]

Young Art Festival
12 + 13 juli 2019
Park Westerhout, Beverwijk

Youngartfestival.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing