Young Art Festival is al jaren een gevestigde naam

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK – Het Young Art Festival is al jaren een gevestigde naam in de IJmond en de wijde omgeving. Elk jaar komen de grote namen van het Nederlandse muzieklandscha spelen onder de bomen van Park Westerhout.
My Baby, DeWolff, Bökkers, Jack and the Weatherman, De Likt, The Indien, Indin Asking, Thijs Boontjes Dans- en showorkest, The Great Communicators, The Funky Organizers, Fake Billy and The False Prophets, Ann White, Phoam, LaGarcon, Canshaker Pi, Mantra, Sinas, Starfish, Eut en Murray’s Magic op Young Art Festival 2016.

De kaartverkoop gaat hard en dat mag geen wonder heten.
Maar wie Young Art Festival alleen meet aan de hand van de muzieknamen, doet het festival daarmee te kort. Jarenlang zijn andere kunstdisciplines ook prominent aanwezig. Schrijvers, theatermakers en kunstenaars, vertonen hun kunsten twee dagen lang. Dit jaar staat is bijvoorbeeld kunstcollectief #Kunsdt weer aanwezig. Met vernieuwend ICT, schuwen ze niet hun kunst een digitale twist te geven. Interactief met de site en app van het Young Art Festival maken ze de bezoekers deel        uit van hun kunstwerken.

Kortom het Young Art Festival is ene unieke beleving voor iedereen, maar vooral ook jongeren om in aanraking te komen met muziek, kunst en cultuur. Open je ogen en verbreed je blik. Kunst, feesten, dansen, gezelligheid, livemuziek en genieten van lekker eten komen allemaal samen op 15 &16 juli in Park Westerhout in Beverwijk.

Kijk voor meer informatie over de bands, Dj’s, kunst, horeca en andere belangrijke zaken op www.youngartfestival.nl.

Over Young Art Festival:

Het Young Art Festival is een zinderend weekend met muziek, theater, film, beeldende kunst, tekst en nog veel meer. Het festival programmeert artiesten die hun landelijke doorbraak beleven naast jong regionaal talent. Talloze acts en artiesten die sinds 2004 bij Young Art hebben opgetreden, vonden inmiddels hun weg naar het grote publiek. Het festival vindt jaarlijks plaats in Park Westerhout te Beverwijk.

Kaarten:?Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop voordelig te koop via www.youngartfestival.nl/kaartjes 

De prijzen voor de reguliere tickets zijn als volgt:

Vrijdag

€7,50

Zaterdag

€12,50

Passe-partout

€17,50

Groepsticket Passe-partout (5x)

€70,-

Groepsticket Passe-partout (10x)

€140,-

Kinderen t/m 5 jaar

Gratis

Kinderen 6 t/m 13 jaar

€5,-

De Early Birdtickets zijn al uitverkocht.

Website: www.youngartfestival.nl

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing