YOUNG ART FESTIVAL is terug op 15 en 16 juli op een prachtige nieuwe plek: Landgoed RORIK

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli is Young Art Festival terug van weggeweest, en hoe! Komend weekend kun je op Landgoed Rorik genieten van twee dagen vol muziek, dans, theater, beeldende kunst en natuurlijk het belangrijkste: lokaal talent van eigen Beverwijkse – en IJmondiale – bodem.

Een nieuw terrein betekent natuurlijk ook nieuwe mogelijkheden. De totaal andere omgeving biedt ruimte voor een letterlijk groeiend festival: wat Young Art in samenwerking met Landgoed Rorik zal omtoveren tot een prachtige, nieuwe plek voor Beverwijk. Er valt genoeg te beleven, te drinken en eten, en op het gehele terrein is van alles te zien. Met een line-up die uiteenloopt van grotere namen als Nona en Hang Youth naar regionale helden als Starfish en Fleebag is er voor iedereen wat wils.

Met YAF <Playground> is er ook voor de makers van morgen weer voldoende speelruimte, en aan interactieve kunst is met initiatieven als #Kunsdt en Senseorgan geen gebrek. Lokale DJ collectieven als Rocktailtwinz en Blubberbeats houden het vuurtje op de dansvloer brandend, en het feest houdt op beide dagen aan tot middernacht.

Young Art Festival is per fiets het beste bereikbaar, en de NS heeft speciaal voor deze gelegenheid zelfs extra fietsen beschikbaar gesteld: vanaf Station Beverwijk is het slechts tien minuten fietsen. Voor degenen die toch met de auto willen komen is er bij de Waterlinie ruimte voor een Kiss & Ride en parkeergelegenheid tegen een vergoeding van €7,50.

Meer informatie is te vinden via youngartfestival.nl

Young Art Festival
15 en 16 juli 2022
Landgoed Rorik
Noorderweg, Beverwijk

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing