Young Art Festival maakt nieuwe namen bekend

Door: Bos Media Services

De band Pauw (Foto: Nerisa Boezen)

BEVERWIJK - De bands The Indien en Pauw staan dit jaar op het Young Art Festival. Dat heeft de organisatie van het evenement vandaag bekend gemaakt. Beide bands staan op het punt om de Nederlandse podia te veroveren. 

The Indien maakt muziek in de traditie van bands als Shocking Blue en Jefferson Airplane; melodieus en een tikkeltje gruizig. Eerder dit jaar bracht de formatie haar eerste EP Cologne uit. In februari werden ze uitgeroepen tot 3fm Serious Talent. Ook zijn ze te horen op de nieuwe EP van Chef Special: Shot in the Dark. In 2015 kunnen we nog heel veel meer van deze band verwachten.

Ook de Twentse formatie Pauw is hard bezig om de Nederlandse muziekscène te veroveren met hun psychedelische popsongs. Eerder was hun single Shambhala al door 3voor12 en Pinguin Radio bekroont tot 'Single van de week' en 'IJSBREKER'. Ze treden inmiddels door heel Nederland op en op 3 en 4 juli 2015 staan ze dus ook op het Young Art Festival. Kaarten voor het festival zijn nu te koop via www.youngartfestival.nl. Een passe-partout is voor € 12,50 verkrijgbaar.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing