ZATERDAG 28 AUGUSTUS OPEN DAG CENTRUM VOOR DE KUNSTEN BEVERWIJK

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Maandag 30 augustus starten onze cursussen weer. Voor jong en oud, gewoon weer op het Kerkplein. Wil je graag zelf muziek maken, dansen, acteren of beeldende kunst maken, maar weet je niet precies wat en waar je moet beginnen? Kom dan op zaterdag 28 augustus van 13 tot 15 uur naar de Open Dag van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en probeer het allemaal uit. Enthousiaste docenten laten je zien hoe fijn het kan zijn je fantasie de vrije loop te laten. En dat iedereen talent heeft. Wat een cadeau!

Kom alleen, met vrienden of met één van je ouders. Kinderen t/m 12 jaar kunnen zo binnenlopen, mogen overal aankomen en aan alles meedoen. Ouders (max. 1 ouder per gezin) gaan zitten op 1,5 meter afstand en doen er dus goed aan te reserveren via www.tentvoortalent.nl Kies tussen de twee tijdslots (13 of 14 uur)

Ben je als volwassene of jongere geïnteresseerd in een van onze cursussen? Maak dan per mail een afspraak voor een proefles: [email protected]

Geld is geen probleem

Wie dat nodig heeft, kan een bijdrage in de les- en materiaalkosten ontvangen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt per kind tot € 500 mee. Het Volwassenenfonds Sport en Cultuur tot € 350. Wij helpen je graag met de aanvraag.
Dus wat let je? Opgeven voor de open dag en inschrijven voor een van de cursussen kan via de site www.tentvoortalent.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing