Zaterdag 9 september open dag Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Door: Ab Jenema

Foto Ronald Schimmel

 

Wat maakt dansen nou zo leuk? Hoe zou het zijn om te acteren? Hoe klinkt een klarinet nou eigenlijk? Zou ik wat kunnen met mijn ritmegevoel? Ik hoor dat die muzieklessen zo goedkoop zijn, hoe zit dat? Ontdek het! Vraag het! Ondervind het! Doe het! Je fantasie ontwikkelen en op een nieuwe manier uiting geven aan gedachten en emoties. Daar groeit een mens van. En of je dat nou via dans, theater, muziek of beeldende kunst bewerkstelligt, dat voelt goed!

Weet je nog niet wat je wilt, kom dan op zaterdag 9 september van 13 tot 15 uur naar de Open Dag van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en probeer het allemaal uit. De enthousiaste docenten van het Centrum laten deze zaterdag zien hoeveel plezier je aan muziek, dans, theater en beeldend kan beleven, hoe heerlijk het is om een duwtje in de rug te krijgen op dat gebied, en wat het culturele onderwijs met je doet.  En dat cultuur voor iedereen is. Wat een cadeau! Kom alleen, met vrienden of met je ouders.

Geld is geen probleem. Wie dat nodig heeft, kan een bijdrage in de les- en materiaalkosten ontvangen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt per kind tot € 500 mee. Het Volwassenenfonds Sport en Cultuur tot € 350. Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk helpt je graag met de aanvraag.

Dus wat let je? Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is je Tent voor Talent in IJmond Noord. Het Centrum is gevestigd aan het Kerkplein 3, Beverwijk. Voor meer informatie kun je terecht op de www.tentvoortalent.nl

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing