Zaterdag tweede editie Raimond’s Hitquiz

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Op zaterdag 5 januari 2013 zal in café Broer & Zus de tweede editie plaatsvinden van Raimond’s Hitquiz.

In deze quiz worden vragen gesteld over de muziek en de artiesten uit bijna 50 jaar Nederlandse Top 40. Deelnemers hebben vier kansen om zich gedurende de avond te plaatsen voor de spannende finale, die aan het eind van de avond wordt gespeeld. De winnaar of winnares gaat naar huis met een leuk prijzenpakket, maar ook voor de drie andere finalisten ligt een prijsje klaar. Tevens zal met alle deelnemers ook een gratis ronde van Raimond’s Hitbingo worden gespeeld.

Na de succesvolle start van Raimond’s Hitquiz op 1 december 2012 gaf een aantal gasten direct aan volgende keer weer te komen meespelen, de verwachting is dan ook dat het gezellig druk zal worden.

Door goede contacten met diverse platenmaatschappijen zijn de organisatoren erin geslaagd om ook voor de tweede editie van de Hitquiz een aantrekkelijk prijzenpakket samen te stellen. Naast Cloud 9 Music heeft inmiddels ook NRG Records medewerking aan Raimond’s Hitquiz toegezegd. Voor de winnaar van zowel de hitquiz als de hitbingo ligt er in elk geval een fraaie verzamel-cd klaar, maar het prijzenpakket zal evenals in de vorige editie bestaan uit meerdere elementen. Wat precies…? Dat is nog een verrassing, maar de moeite waard is het zeker.

Elke eerste zaterdag van de maand wordt Raimond’s Hitquiz gespeeld in de gezellige en sfeervolle ambiance van café Broer & Zus aan de Schans 10-12 te Beverwijk. De zaal gaat open om 19:30 uur, maar wie vooraf een hapje wil eten kan uiteraard een tafeltje reserveren in het eetcafé, dat de gehele dag is geopend. Raimond’s Hitquiz begint om 20:30 uur, deelnemers dienen zich vóór aanvang te melden voor de inschrijving. Iedereen kan individueel deelnemen, de kosten voor deelname bedragen € 5,- per persoon.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing