Zegt u als mantelzorger weleens ‘nee’?

Door: Jan Pronk

IJMOND– Wie altijd ‘ja’ tegen anderen zegt, loopt kans op roofbouw van zichzelf. Maar vaak vinden mantelzorgers het moeilijk om ‘nee’ te zeggen en dan ligt het gevaar van overbelasting op de loer. Over het belang van het stellen van grenzen en hoe u dat zou kunnen doen, gaat het volgende Themacafé van We(l)doen. Dat vindt plaats op dinsdag 17 oktober in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk. Er zijn twee sessies: van 10.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis.

Professionals zijn welkom, maar mantelzorgers en vrijwilligers hebben voorrang. Het aantal plaatsen is beperkt. Meldt u zich dus snel aan voor de ochtend- of avondsessie via info@weldoenijmond.nl of bel met (0251) 300 333.

Over We(l)doen

We(l)doen is een samenwerkingsverband van MaatjeZ / ViVa! Zorggroep, MEE & De Wering, Socius, Stichting Welschap Welzijn en Stichting Welzijn Beverwijk. Samen bieden we een pakket diensten aan voor mantelzorgers en vrijwilligers. Ons werkgebied is Beverwijk en Heemskerk. Wij geven advies en begeleiding op maat, met oog voor kwetsbare mensen of groepen die niet zo vanzelfsprekend in het zicht zijn. Het team van We(l)doen bestaat uit professionals zoals mantelzorgconsulenten, sociaal werkers en vrijwilligerscoördinatoren, en uit vrijwilligers voor ondersteunende taken.

Vanaf medio oktober is ons kennisplein, www.weldoenijmond.nl, live.  

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl