Zesde Beverwijk Uit de Kunst

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Op zondag 8 september 2013 vindt de zesde editie van de tweejaarlijkse culturele manifestatie Beverwijk Uit de Kunst plaats. Beverwijk Uit de Kunst is de etalage van het culturele leven in Beverwijk en Wijk aan Zee aan het begin van een nieuw cultureel seizoen.

De manifestatie vindt plaats op het Kerkplein, het culturele hart van Beverwijk. Op het Kerkplein zijn verschillende culturele organisaties gehuisvest; Kennemer Theater, Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Cultureel Café Camille, KEK Kunstexposities Kerkplein, Amateurbeeldendkunstenaarsvereniging St. Lucasgilde , Pop en Musicalkoor Take it Easy, Tekenclub Camille en Stichting Kunst en Cultuur.

Op zes podia en twee pleinen is er een zeer afwisselend programma voor jong en oud samengesteld met muziek-, dans- en theateroptredens, workshops en demonstraties. Tijdens Beverwijk Uit de Kunst herleeft ook het preuvival. De hele dag door zijn er uiteenlopende proeverijen, High Tea en uiteraard diner die van zondag 8 september een unieke belevenis maken.

Alle informatie, inclusief een uitgebreid overzicht van alle activiteiten per podium is te vinden op de website www.beverwijkuitdekunst.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing