Zesde editie Wijckloop gaat van start

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De Wijckloop, het hardloopevenement dat op zondag 5 oktober 2014 plaatsvindt, beleeft dit jaar de zesde editie. Het belooft een gezellig evenement te worden, waar al veel kinderen, jongeren en volwassenen zich voor hebben ingeschreven. Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

De Wijckloop is een initiatief van medewerkers van Het Rode Kruis Ziekenhuis, Viva Zorggroep en Heliomare. Het evenement heeft de afgelopen jaren veel fans verzameld die met plezier een uitdagend parcours lopen door de duinen van Wijk aan Zee en Heemskerk. Voor menig sportieveling is deelname aan dit hardloopevenement een ware traditie. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 5, 10 of 16 kilometer en speciaal voor jonge sportievelingen zijn de afstanden 1 ½ en 3 kilometer. Ouders en begeleiders mogen meelopen om aan te moedigen. Dat kan zelfs voordat hun eigen wedstrijd start. Op dit moment is de jongste inschrijver slechts vier jaar oud!
Voor de winnaars van alle hardloopafstanden zijn leuke prijzen beschikbaar en alle deelnemers ontvangen een herinnering.

Uitdagende trailrun voor jong en oud
De Wijckloop is een aantrekkelijk evenement voor de gevorderde en beginnende loper. De kortere afstand van 5 kilometer maakt het interessant voor een starter. Dat de routes grotendeels over onverharde paden door de duinen lopen, maakt het weer een uitdaging voor de doorgewinterde loper. De 5km brengt lopers door een afwisselend duingebied over paden en heuvels en de 10 en 16 kilometer gaan ook over het strand. De route van 16 kilometer loopt zelfs over de Kruisberg. Inschrijven kan op www.wijckloop.nl of www.inschrijven.nl. Het is een kleinschalig evenement; vol=vol!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing