Zestien winnaars uit Heemskerk verdelen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Voor de derde keer dit jaar is het groot feest in Heemskerk! Zestien deelnemers met postcode 1965 NZ (straat: Lunenburg) mogen met elkaar 1 miljoen euro van de Postcode Loterij verdelen. Eerder dit jaar viel de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen en de Postcode Straatprijs al in de geluksstad. De gelukkige winnaars werden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.  

Het was een drukke boel en een groot feest vanmiddag in Heemskerk. De winnende buurt werd uitgenodigd voor een heerlijk ijsje bij de ijscokar. En voor de zestien deelnemers met postcode 1965 NZ was er een nog grotere verrassing. Zij verdelen met elkaar 1 miljoen euro en winnen bedragen van 58.823 euro tot 117.647 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.      

Hans en Ada spelen mee met twee loten en winnen 117.647 euro. Ze reageren enthousiast als ze de cheque in ontvangst nemen: "Niet te geloven! Zo'n mooi bedrag hadden we totaal niet verwacht. We kunnen het ontzettend goed gebruiken voor ons huis."

Buren Ronald en Linda spelen mee met één lot en winnen 58.823. Ze reageren geëmotioneerd wanneer ze het gewonnen bedrag zien: "Dit geloof je gewoon niet."

Ook voor Hilde komt de prijs als een totale verrassing: "Ik ga eens goed nadenken wat ik met het geld ga doen."

Het Vergeten Kind 

Dankzij de deelnemers kunnen 146 organisaties elk jaar opnieuw rekenen op financiële steun van de Postcode Loterij. Eén van die goede doelen is Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Deze zomer zorgt Het Vergeten Kind dat 10.000 kinderen die het moeilijk hebben kunnen genieten van een mooie zomerervaring. Met een box gevuld met speelgoed en spellen, een dagje naar een pretpark of zelfs een weekend weg of een week vakantie. Even helemaal onbezorgd kind zijn. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing