Zeven cursisten Rode Kruis IJmond behalen EHBO-certificaat

Door: Ab Jenema

IJMOND - Zeven cursisten van Rode Kruis IJmond hebben de uitgebreide EHBO-cursus afgerond. Ze zijn allemaal geslaagd en hebben uit handen van voorzitter Hans de Lange het Europees erkende Rode Kruis certificaat ontvangen. De cursisten leerden tijdens deze uitgebreide EHBO cursus o.a. om eerste hulp te verlenen bij huidwonden, bloedingen, brandwonden, letsels aan botten, spieren en gewrichten, hitteslag en onderkoeling. Daarnaast hebben zij leren reanimeren en weten zij een AED te gebruiken.

Wil je ook een EHBO- of reanimatiecursus bij Rode Kruis IJmond volgen? Neem dan contact op met [email protected]. De EHBO-cursus start in september/oktober.

Reanimeren en het gebruik van een AED is van levensbelang. Daarom zijn er vóór de zomer nog drie avonden gepland waarop de reanimatiecursus wordt gegeven

Iedereen die zich in juni aanmeldt voor de reanimatiecursus, kan deze tegen een gereduceerd tarief van 35 euro volgen. De reanimatiecursussen vinden – bij voldoende deelname - op 22, 24 en 29 juni plaats in het Rode Kruis gebouw aan de ’s-Gravenlust 35b in Velsen-Zuid. Aanmelden kan via [email protected].

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing