Zevende bokbiertocht in Wijk aan Zee

Door: Bos Media Services

WIJK AAN ZEE - Aanstaande zondag wordt de zevende bokbiertocht georganiseerd. Om 12:00 uur start het jaarlijkse evenement, waarbij de deelnemers als ridder te voet kunnen slenteren door het dorp en langs het strand, bovenover de duinen, achterom en onderdoor weer terug naar het begin. Tot 18:00 uur kan er worden deelgenomen, daarna worden de restaurants weer restaurant en beginnen de afterparty's in de cafés en bars. 

De Bokkenpas is voor iedereen, ook als je geen bok lust! Voor elk eerste drankje krijg je een stempel op de pas èn een snack erbij. Limonade, koffie of wijn, het maakt niet uit. Voor deelname koop je à € 5 een Bokkenpas. In de Bokkenpasfolder zit een plattegrond met routes. En aan de Bokkenpas zit natuurlijk weer een loterijtje vast met leuke prijzen.

Nieuwe brievenbus
Na de tocht, met zes verschillende stempels erop, stop je de Bokkenpas, voorzien van leesbare (!) gegevens, in de bus bij Makelaar Van Amersfoort aan het Julianaplein, tegenover de bushalte.

Verkooppunten:
Primera aan het Julianaplein, Wijk aan Zee. Exclusief voor Beverwijk, bij Aan Tafel! Begijnenstraat 12. En natuurlijk bij alle deelnemende Bokkentappers: Café 't Juweeltje en Steakhouse Santé, Strandpaviljoen De Kust, Het Wapen van Wijk aan Zee, Gewoon in Wijk aan Zee, Hotel Restaurant Café Sonnevanck, Strandrestaurant Het Strandhuis, De Sunseabar, Café De Zon, Brasserie Klein Zwitserland, Restaurant Het Zomerhuis, Paviljoen Sout, Dorpshuis De Moriaan en De Liefhebbers.

Sponsors, mediapartners en vrienden:
Amstel, HVC Jongens bv en Hotel Sonnevanck, Holland Media Combinatie/Nieuwsblad De Kennemer en Days Magazine/Rozenhart Media, Happybeanz, Lands Advies b.v., BMM Games, Groots Mode b.v., Gaaf Woonoutlet, OBA Oerlemans Bouw- en Aannemersbedrijf, Steakhouse Santé, Makelaardij van Amersfoort, Cijfermeester Esther van Amersfoort, Dampegheest Castricum, Organisatie: ThiSign, Dorien Teeuwisse Vocale Diensten.

In Wijk aan Zee is het zo: hoe slechter het weer, hoe leuker de tocht! www.de-bokkentocht.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing