Zilveren legpenning voor RKZ-chirurg Huib Cense

Door: Jan Pronk

Uittredend voorzitter Jaap Bonjer reikt legpenning uit aan Huib Cense

BEVERWIJK - Maandag 24 januari heeft chirurg Huib Cense van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde de Zilveren Legpenning ontvangen. In de toespraak werd hij een rolmodel voor alle chirurgen genoemd. Patiënttevredenheid, plezier in het vak en een goede sfeer zijn kenmerkend voor Huib.

Van zorgdroom naar moonshot
Huib heeft als bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde gezorgd voor financieel herstel. Daarnaast is hij gedurende 5 jaar vicevoorzitter van de Federatie Medisch Specialisten en voorzitter van de Raad van Kwaliteit geweest.
Hij heeft het visiedocument Medisch specialist 2025 tot stand gebracht: van zorgdroom naar moonshot. Dit document gaat erom de beste zorg ter wereld neer te zetten. Verder is hij altijd aanwezig bij wetenschapsbijeenkomsten, sociale bijeenkomsten en opleidingsbijeenkomsten.

Opleider met aandacht voor zorg
Huib werd ook een bevlogen opleider van de arts in opleiding tot specialis (AIOS) Chirurgie van het Rode Kruis Ziekenhuis genoemd. Een opleider met aandacht voor zorg, opleiding en plezier in het vak. Namens het Rode Kruis Ziekenhuis feliciteren wij Huib Cense met de zilveren legpenning en hopen we dat we nog lang van zijn expertise gebruik mogen maken.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing