Zingen voor Israël in de Vredevorstkerk

BEVERWIJK - Onder het motto 'Zingen voor Israël' organiseert de Stichting Christenen voor Israël op woensdag 29 april 2015 een koor- en samenzangavond in de Vredevorstkerk. 

Aan deze avond wordt meegewerkt door Gospelgroep S.I.G.N. uit IJmuiden onder leiding van Caroline Bakker, De Geestmerzangers, een mannenensemble uit Broek op Langedijk, onder leiding van Kees Balder, soliste Rebecca Wakuteka uit Haarlem en Marike Kamphuis (panfluit).

Ook zal er veel samenzang zijn. Dub de Vries zal hierbij het orgel bespelen. De avond wordt geopend door de heer Jan W. van de Kamp. Ds. Willem J.J. Glashouwer zal een meditatie houden. Iedereen is hartelijk welkom. De toegang is vrij, wel zal er een collecte worden gehouden voor het internationale werk van Christenen voor Israël, waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is. Er is gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

De Vredevorstkerk is gevestigd aan de Laan der Nederlanden 152. De avond begint om 20:00 uur, maar vanaf 19:45 uur zal er al samenzang zijn.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing