Zomeractiviteiten paviljoen Westerhout

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Paviljoen Westerhout is een aan de rand van park Westerhout gelegen ontmoetingscentrum voor 55+ ers. Er worden diverse activiteiten georganiseerd met een sportief, creatief of ontspannend karakter. Het paviljoen heeft voor het zomerseizoen 2012  een gevarieerd programma samengesteld met voor elk wat wils:

Jeu de Boules: de hele week van 9.00 - 16.00 uur, kunt u komen om Jeu de Boules  te spelen, in onze mooie bosrijke omgeving, samen buiten  een bal werpen, spelmaterialen zijn aanwezig.

Koersballen: op maandag, dinsdag en vrijdagochtend 9.30 - 11.45 uur, is er gelegenheid om binnen te koersballen, koersballen is een behendigheidsspel, afgeleid van de balsport bowls. Er wordt gespeeld op een mat van 2 bij 8 meter waarover de ballen rollen.

Biljarten: voor de liefhebbers zijn er 2 tafels beschikbaar om te biljarten, behalve de woensdagochtend bent u de hele week tussen 9.00 - 16.00 uur  van harte welkom.

Creatieve middag: kaarten maken, breien, haken, handwerken  al deze creatieve vormen kunt u toepassen op de woensdagmiddag van  13.00 - 16.00 uur, onder het genot van een kopje thee of koffie.

Dit zomerprogramma loopt van 4 juni tot en met 7 september 2012 en kost € 20,- per persoon voor niet leden, voor inlichtingen of om u aan te melden kunt u e-mailen naar [email protected] of bellen met 0251 228624. U kunt ook gewoon even binnen lopen. Paviljoen Westerhout kunt u vinden aan Westerhoutplein 3 te Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing